[A]
Russervice Utazási Iroda
Telefon: +36 1 302 28 31
E-mail: travel@russervice.hu
Skype: russervice_travel
1062 Budapest, Andrássy út 120.

Kínai vízum

Ügyintézés menete

  1. Nyomtassa ki, és töltse ki a vízumkérőlapot (letölthető) vagy készüljön fel az összes szükséges adattal az irodánkban történő kitöltéshez. Csak latin betűket használjon, ékezeteket ne!

 Általában (ha az igénylő rövidebb időtartalmat nem kér) az egyszeri és kétszeri belépésre feljogosító vízum érvényessége a kiállítás napjától számítva 90 nap, ami azt jelenti, hogy a vízum tulajdonosának a vízum kiállításának napjától számított 90 napon belül be kell lépnie Kínába, a tartózkodás időtartama max 1 hónap, így a látogató a belépés napjától számítva legfeljebb 30 napig tartózkodhat Kínában.

Részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal irodánkhoz!

Vízum típusok

Egyszerű vízum választáshoz és öszköltség számításához haszánlja árkalkulátorunkat

Vízum típusaKonzuli díjSzükséges okmányok
Turista
1 alkalom
8 000 Ft
  • kitöltött vízumkérőlap
  • utazási dokumentumok (repülőjegy foglalás)
  • igazolványkép
  • útlevél
Üzleti
1 alkalom
8 000 Ft
  • meghívólevél
  • vízumértesítő levél
  • kitöltött vízumkérelem
  • útlevél
  • igazolványkép
  • repülőjegy foglalás
Üzleti
max 6 hónap
több alkalom
12 000 Ft
Üzleti
max 12 hónap
több alkalom
24 000 Ft
Tranzit 8 000 Ft
  • a célországba érvényes vízum
  • kitöltött vízumkérelem
  • útlevél
  • igazolványkép
  • teljes útra érvényes repülőjegy foglalás
Munkavállalói
1 alkalom
max 3 hónap
egyedi ár
  • munkavállalási engedély
  • hatósági értesítés
  • egészségügyi vizsgálati igazolás
  • kitöltött vízumkérelem
  • útlevél
  • igazolványkép
  • teljes útra érvényes repülőjegy foglalás
Tanulmányi egyedi ár
  • Külföldi Diákok Vízumkérő Forma-nyomtatványa
  • egészségügyi vizsgálati igazolás
  • kitöltött vízumkérelem
  • útlevél
  • igazolványkép
  • teljes útra érvényes repülőjegy foglalás
Csoportos 6 400 Ft
  • turisztikai hivatal által kiállított Vízumkérelemről szóló értesítés
  • kitöltött csoportos vízumkérelem
  • útlevél
  • igazolványkép
  • teljes útra érvényes repülőjegy foglalás

A dokumentumok beszerzése után a vízumügyintézés általános átfutási ideje 4 munkanap, az ügyintézés díja a táblázatban feltünetetten felül 5 700+ÁFA Ft/fő.
Lehetőség van 5 000 Ft-os sürgősségi felárral 2-3 napos, illetve 7 000Ft-os sürgősségi felárral 1 napos ügyintézésre.

A vízumigénylés feltételei

Útlevél

Az útlevélnek a vízum tervezett lejárati dátumától számítva legalább 6 további hónapig érvényesnek kell lennie. A vízum beragasztásához legalább egy teljes üres lapot kell tartalmaznia. Az útlevél nem lehet sérült vagy rongálódott állapotban.

Igazolványkép

Minden vízumigényléshez szükséges 1 db színes igazolványkép 3,5 x 4,5 cm méretben.

A képet irodánkban is elkészítjük 1500 Ft / 8 darab áron!